Anders Dahl Christiansen

Træning

M. VIDEO OG TRACKMAN

Anders Dahl Christiansen har været en del af træner set up’et i Nivå Golf Center siden 2015. Han arbejdede også i Nivå helt tilbage i 2002-2004, hvor han blev en del af ejerkredsen i “Nyholm Golf Academy”.

Anders har i den mellemliggende periode bl.a. været Dansk Herrelandstræner i golf i fem år (blandt andet i det bedste år nogensinde for det danske herrelandshold).

Før sin trænerkarriere arbejdede han som fysioterapeut i en årrække, inden han gjorde en af sine store passioner, golf, til sin levevej.

(Læs mere nedenfor)

I sin spillekarriere var Anders som amatør med omkring det højeste niveau i Danmark, og blandt andet sejrede han i en dansk “amatør-major”, inden han turnede pro. Som pro vandt han flere professionelle turneringer i Danmark og kvalificerede sig til et par Challenge Tour Turneringer.

Anders er nu en erfaren træner, der elsker at undervise på ALLE niveauer, og det, selvom han tidligere har arbejdet som personlig træner for topamatører og danske Tour Proer, blandt andre spillere med sejre på DP World Tour, Challenge touren samt Ecco Touren. På sin vej til landstræner status tog Anders, som eneste dansker nogensinde, en “Master Instructor” uddannelse for en af ​​de mest anerkendte golftrænere i

verden, Jim McLean. I USA underviste Anders bl.a. en spiller med 2 sejre på den amerikanske PGA Tour.

Anders er indehaver af hjemmesiden “www.trainyourbrain.dk”, og er nu også en erfaren NLP Coach, mentaltræner og foredragsholder, der tilbyder individuel coaching, seminarer om “performance optimering” for virksomheder og golfklubber i Danmark.

I forhold til selve golftræningen, Anders udbyder i Nivå, får man ved alle longgame lektioner efter sin lektion tilsendt en personlig videoanalyse med hans anbefalinger til, hvad man bør arbejde på det næste stykke tid og undervejs vil Trackman blive brugt i stort omfang! Husk dog, at træning af det korte spil oftest kan spare dig for flest slag lige nu og her…… (o;

30 min. – Kr. 435,-
60 min. – Kr. 850 (kan deles af to)

Anders udbyder også special kurser – send en mail til anders@trainyourbrain.dk for info…